De toepassing van Azzalure bij uw liquid facelift

Azzalure voor de spiergerelateerde rimpels

Azzalure model

Wat is Azzalure? 

Azzalure is een Botuline toxine type A. Het blokkeert tijdelijk de samentrekking van spiertjes in het gezicht die in verbinding staan met de huid. Azzalure helpt om spieractiviteit te verminderen. Azzalure is een merknaam, net als Botox dat is. Azzalure en Botox zijn de bekendste Botuline toxines die er zijn. Azzalure is precies hetzelfde als het wellicht bekendere Dysport. Enkel de eenheden zijn de helft minder bij Azzalure. 

Veiligheid en Azzalure
In de medische wereld wordt Azzalure al meer dan 20 jaar gebruikt in de neurologie en oogheelkunde. Al bijna 20 jaar is een behandeling met Botuline toxine een van de meest gebruikte toepassingen met injectables in de cosmetische chirurgie. Een behandeling met Azzalure is zeer veilig. Het werkt alleen op de geïnjecteerde spier en heeft geen effect op de rest van het gezicht of lichaam. Nadat de Azzalure is uitgewerkt herstelt de spieractiviteit zich volledig.

Waarvoor is Azzalure geschikt?
Azzalure is vooral geschikt voor de fronsrimpel, voorhoofdsrimpels en lachrimpels of kraaienpootjes. Deze locaties hebben het meest te lijden onder het samentrekken van de spieren. Injecties met Botuline toxine blokkeren de spieractiviteit en verminderen dus de rimpels. Een Botuline toxine behandeling is veilig, mits uitgevoerd volgens strenge normen en door ervaren artsen. Een goede kennis van de anatomie van de aangezichtsspieren is van essentieel belang. Controleer dit altijd wanneer u voor een kliniek of arts kiest.

Azzalure indicaties

De behandeling met Azzalure
Een behandeling duurt vijftien à twintig minuten. De Azzalure wordt met een klein dun naaldje in de gewenste spier geïnjecteerd en zorgt ervoor dat die spier (tijdelijk) niet meer geactiveerd kan worden. De spier ontspant zich voor een bepaalde duur. Dit effect treedt enkele dagen na de behandeling op. Na twee weken is een optimaal resultaat behaald.

Direct na de Azzalure-behandeling
Na de behandeling met Azzalure kan de injectieplek kort rood zien. Soms kan er een klein blauw plekje ontstaan. Dit kunt u camoufleren. U kunt na de behandeling direct weer alles doen en u kunt u huid direct behandelen zoals u dat gewend bent. Zonnebank op dezelfde dag wordt enkel afgeraden. Ook wordt afgeraden druk uit te oefenen op het behandelde gebied.

Het resultaat van de behandeling
De werking van Azzalure begint na drie tot vier dagen en is na twee weken optimaal. De werkingsduur en het resultaat van een behandeling verschillen van persoon tot persoon. Na de eerste behandeling werkt het middel meestal drie tot vier maanden. Bij meer behandelingen zal het resultaat wat langer aanhouden in veel gevallen. De meeste mensen gaan twee keer per jaar naar de kliniek voor een behandeling met Azzalure.

Controle afspraak
Wanneer u voor het eerst een behandeling met Azzalure laat uitvoeren plannen we meestal na de Azzalure-behandeling een controleafspraak in om het resultaat te bespreken. Mocht het nodig zijn kan er nog wat bijgespoten worden. Hier hoeft u niet voor te betalen. Elke spier en persoon is anders, vandaar dat een controleafspraak bij een eerste behandeling belangrijk is.

Gratis consult?

Een volgende logische stap is een adviesgesprek met de arts

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Azzalure bij een liquid facelift of als uniek product voor slechts een of twee indicaties? Een volgende noodzakelijke stap is een adviesgesprek met een gespecialiseerde cosmetisch arts om de mogelijkheden te bespreken. U moet hiervoor een afspraak maken. Dit kan telefonisch via telefoonnummer 076 - 542 31 54 of u kunt het contactformulier invullen. Telefonisch zijn we maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur bereikbaar.n.

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Meer informatie