Emervel

Emervel voor volume en lippen

Emervel

Wat is Emervel? 
Emervel is een rimpelvuller op basis van hyaluronzuur. Emervel is wetenschappelijk ontwikkeld om een langdurige en natuurlijke correctie van rimpels en contouren tot stand te brengen. Emervel is een van de veiligste rimpelvullers in de wereld, samen met Juvederm, Restylane, Perlane en Radiesse.

Veiligheid en Emervel
Emervel is enorm goed onderzocht op veiligheid en wordt jarenlang gebruikt in de cosmetische wereld. Emervel is veilig bevonden, mits ze op de juiste manier worden gebruikt door artsen of medisch specialisten. 

Varianten Emervel
Emervel heeft verschillende varianten. De belangrijkste zijn:

  • Emervel Lips, voor de lippen;
  • Emervel Classic, voor gemiddelde lijnen en rimpels;
  • Emervel Deep, voor diepere lijnen en rimpels; 
  • Emervel Volume, voor volumeverlies.

Waarvoor is Emervel geschikt?
Emervel is geschikt om rimpels op te vullen en volumeverlies tegen te gaan. Voorbeelden van indicaties zijn de neus-lipppen plooi, hangende mondhoeken, marionetlijnen, decollete, kaaklijn, temporaal opvullen (slapen) en wangen. Ook kan een diepe fronsrimpel behandeld worden met Emervel wanneer alleen een Botuline toxine niet voldoende helpt. Hetzelfde geldt voor de lachrimpels of voorhoofdsrimpels.

Emervel en de liquid facelift
Bij de liquid facelift wordt Emervel voornamelijk gebruikt voor de lippen en volumeverlies tegen te gaan. Emervel wordt veelal gecombineerd met Azzalure en Restylane, Perlane of Juvederm.

De behandeling met Emervel
Een behandeling met Emervel duurt ongeveer 20 minuten. Emervel wordt met een klein dun naaldje in de juiste huidlaag geïnjecteerd en zorgt ervoor dat de rimpel opgevuld wordt of het volumeverlies wordt aangevuld. Het effect treedt direct op en is zes tot achttien maanden zichtbaar, afhankelijk van de behandelde indicatie en leefstijl van de cliënt.

Direct na de Emervel-behandeling
Na de behandeling met Emervel kunt u een blauwe plek krijgen of wat zwelling. Dit wordt zoveel mogelijk voorkomen door te werken met canules. Na de behandeling kunt u uw werkzaamheden weer oppakken. Sporten en zonnebak kunnen beter de eerste dagen vermeden worden. 

Het resultaat van de behandeling
Het resultaat van een behandeling met Emervel is direct zichtbaar. De werkingsduur en het resultaat van een behandeling verschillen van persoon tot persoon. De meeste mensen gaan eens per jaar naar de kliniek voor een behandeling met Emervel. Emervel Volume blijft veelal nog wat langer zitten.

Controle afspraak
Wanneer u voor het eerst een behandeling met Emervel laat uitvoeren plannen we meestal na de Emervel-behandeling een controleafspraak in om het resultaat te bespreken.

Gratis consultgesprek?

Een logische volgende stap

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Emervel bij een liquid facelift of als uniek product voor slechts een of twee indicaties? Een volgende noodzakelijke stap is een adviesgesprek met een gespecialiseerde cosmetisch arts om de mogelijkheden te bespreken. U moet hiervoor een afspraak maken. Dit kan telefonisch via telefoonnummer 076 - 542 31 54 of u kunt het contactformulier invullen. Telefonisch zijn we maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur bereikbaar.

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Meer informatie