Een fronsrimpel behandeling bij de liquid facelift

Fronsrimpel

De fronsrimpel is een van de meest behandelde rimpels in het gezicht en is vaak een onderdeel van de liquid facelift. Deze spiergerelateerde fronsrimpel is vaak erfelijk bepaald. De fronsrimpel is echter eenvoudig te verwijderen of verminderen met een Botuline toxine zoals Botox, Bocouture of Azzalure. Onze cosmetisch artsen zijn gespecialiseerd in behandelingen van defronsrimpel. Zij voeren deze behandeling dagelijks uit.

Fronsrimpel verwijderen 

Om uw fronsrimpel te verwijderen of verzachten is het nodig om de spier te ontspannen die voor deze rimpel zorgt. Dit kan niet met een filler, maar met een Botuline toxine zoals Botox, Azzalure of Bocouture. Onze artsen geven de voorkeur aan de Botuline toxines Botox en Azzalure. Uw fronsrimpel verdwijnt of wordt verzacht en een frissere blik is het gevolg. U zult erg tevreden zijn met het resultaat.

Consult fronsrimpel

Wanneer u bij ons komt voor een vrijblijvend en kosteloos consultgesprek voor het verwijderen, verzachten of verminderen van de fronsrimpel krijgt u altijd het gesprek met de arts die u ook gaat behandelen.

Gratis consultgesprek?

Wilt u een vrijblijvend en gratis consultgesprek met een van onze gespecialiseerde artsen? Vul het contactformulier in of bel ons via 076 - 542 31 54. Bellen kan maandag t/m zondag van 8.00 uur tot 22.00 uur.

Fronsrimpel liquid facelift

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Meer informatie