Hamsterwangen verwijderen

Hamsterwangen

Hamsterwangen zijn een onvermijdelijk gevolg van het ouder worden, maar wat wordt er nu precies bedoeld met de term hamsterwangen? Hamsterwangen zijn verslapte wangen die gaan hangen en gaan veelal gepaard met een slappe kaaklijn. Deze slappe kaaklijn en hamsterwangen maken uw gezicht ouder. Wanneer u uw hamsterwangen wilt verwijderen of verminderen kan dat met een filler, ofwel een vulmiddel. Onze cosmetisch artsen zijn gespecialiseerd in behandelingen van de hamsterwangen en kaaklijn. Zij voeren deze behandeling dagelijks uit.

Hamsterwangen verwijderen

Om hamsterwangen te verwijderen of verzachten is het nodig om volume terug te brengen in het gezicht. Dit kan met fillers, ofwel vulmiddelen zoals Restylane, Radiesse en Juvederm. Uw hamsterwangen verdwijnen en uw kaaklijn zal verstrakken.

Consult hamsterwangen

Wanneer u bij ons komt voor een vrijblijvend en kosteloos consultgesprek voor het verwijderen, verzachten of verminderen van de hamsterwangen en kaaklijn ten behoeve van een liquid facelift, dan heeft u altijd het consult met de cosmetisch arts die u ook gaat behandelen.

Gratis consultgesprek?

Wilt u een vrijblijvend en gratis consultgesprek met een van onze gespecialiseerde artsen om de mogelijkheden te bespreken? Vul dan het contactformulier in of bel ons via 076 - 542 31 54. Dit kan maandag t/m zondag van 8.00 uur tot 22.00 uur.

Hamsterwangen

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Meer informatie