Hangende mondhoeken

Hangende mondhoeken

Hangende mondhoeken zijn helaas een gevolg van het ouder worden. Hangende mondhoeken zorgen ervoor dat je continue ontevreden of boos kijkt en dat is vervelend voor veel mensen, vooral omdat ze vaak niet boos of ontevreden zijn. Gelukkig is er wat aan te doen met Botuline toxines of fillers, afhankelijk van de oorzaak van de hangende mondhoeken. 

Hangende mondhoeken door spierwerking

Wanneer uw hangende mondhoeken veroorzaakt worden doordat uw spieren de mondhoeken naar beneden trekken, dan kan deze spieractiviteit verminderd of verzacht worden met een Botuline toxine zoals Botox, Azzalure of Bocouture. De Botuline toxine wordt dan in het spiertje geprikt wat de hangende mondhoeken veroorzaakt. Hierdoor ontspant het spiertje en zullen de mondhoeken worden gelift. Een mooie behandeling met een groots effect.

Hangende mondhoeken door volumeverlies

Mondhoeken kunnen in sommige gevallen met Botuline toxine worden behandeld. Echter, vaker worden hangende mondhoeken veroorzaakt door volumeverlies in het gezicht. Vet wat verdwijnt uit de diepere huidlagen en het verlies van collageen zorgen ervoor dat de mondhoeken gaan hangen. De zwaartekracht maakt dit alleen nog maar erger. Door dit volumeverlies tegen te gaan kun je de hangende mondhoeken goed behandelen. Dit kan met fillers, ofwel vulmiddelen, zoals Restylane, Radiesse en Juvederm.

Consult hangende mondhoeken

Wanneer u bij ons komt voor een vrijblijvend en kosteloos consult voor het behandelen van uw hangende mondhoeken ten behoeve van de liquid facelift, dan heeft u altijd het consult met de cosmetisch arts die u ook gaat behandelen.

Gratis consultgesprek?

Wilt u een vrijblijvend en gratis consultgesprek met een van onze gespecialiseerde cosmetisch artsen? Vul het contactformulier in of bel ons via 076 - 542 31 54. Bellen kan maandag t/m zondag van 8.00 uur tot 22.00 uur.

Hangende mondhoeken

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Meer informatie