Hoge jukbeenderen

Hoge jukbeenderen

De vorm van ons gelaat wordt voor een groot gedeelte bepaald door de jukbeenderen. Veel mannen en vrouwen vinden hoge jukbeenderen aantrekkelijk. Veel mensen krijgen ook een zachtere uitstraling bij hoge jukbeenderen. Logisch dat ingrepen aan de jukbeenderen populair zijn.

Jonge mensen versus oudere mensen
Jonge mensen hebben het gezicht in de vorm van een V, mooie stevige jukbeenderen en volle wangen. Dit geeft het gezicht een frisse jeugdige uitstraling. Jukbeenderen kunnen echter van nature minder uitgesproken zijn. Dan kunnen fillers helpen. Ook kunnen de jukbeenderen, naarmate we ouder worden, in volume minder worden en afvlakken. Ook dan is er gelukkig iets aan te doen met fillers.

Vrouwen versus mannen
Jukbeenderen worden bij vrouwen veelal aan de zijkant opgevuld. Op deze manier wordt de V-vorm bij de vrouw weer hersteld. Bij mannen worden de jukbeenderen iets anders behandeld. De voorkeur gaat veelal uit naar een volumeherstel in het middelste gedeelte van de jukbeenderen.
In beide gevallen geeft het opvullen van de jukbeenderen ook een verzachting van de neus-lippenplooi, wat zorgt voor een verjongend effect op het gehele gezicht. Sommige cliënten komen voor de neus-lippenplooi, maar wij kunnen adviseren om de jukbeenderen ook subtiel op te laten vullen, zodat de neus-lippenplooi zachter wordt. 


Hoge jukbeenderen


Jukbeenderen opvullen

Jukbeenderen kunnen opgevuld worden met fillers zoals Restylane, Radiesse en Juvederm. Uw jukbeenderen worden door ervaren cosmetisch artsen opgevuld en een frissere uitstraling is het gevolg.

Consult hoge jukbeenderen

Wanneer u bij ons komt voor een vrijblijvend en kosteloos consultgesprek voor het behandelen van uw jukbeenderen ten behoeve van de liquid facelift heeft u altijd het consult met de cosmetisch arts die u ook gaat behandelen.

Gratis consultgesprek?

Wilt u een vrijblijvend en gratis consultgesprek met een van onze gespecialiseerde cosmetisch artsen? Vul het contactformulier in of bel ons via 076 - 542 31 54. Dit kan maandag t/m zondag van 8.00 uur tot 22.00 uur.

Hoge jukbeenderen

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Meer informatie