Ingevallen slapen

Ingevallen slapen

Een jeugdig en fris gelaat heeft als kenmerken regelmatige, ronde contouren. Ingevallen slapen maken uw gezicht ouder en geven een vermoeide indruk. Gelukkig kunt u daar iets doen met fillers. Een behandeling met veilige vulmiddelen (injectables) is een veilige en natuurlijke manier om uw frisse uitstraling weer terug te krijgen.

Ingevallen slapen opvullen

Om uw ingevallen temporaal, ofwel ingevallen slapen, op te vullen is het nodig om het volume te herstellen op de juiste plek. Dit kan uitstekend met fillers, ofwel vulmiddelen zoals Restylane, Radiesse en Juvederm. Uw holle slapen krijgen volume terug en een frissere uitstraling is het gevolg.

Consult ingevallen slapen

Wanneer u bij ons komt voor een vrijblijvend en kosteloos consult voor het opvullen van de ingevallen slapen ten behoeve van de liquid facelift heeft u altijd het consult met de cosmetisch arts die u ook gaat behandelen.

Gratis consultgesprek?

Wilt u een vrijblijvend en gratis consultgesprek met een van onze gespecialiseerde cosmetisch artsen? Vul het contactformulier in of bel ons via 076 - 542 31 54. Dit kan maandag t/m zondag van 8.00 uur tot 22.00 uur.

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Meer informatie