De toepassing van Juvederm bij uw liquid facelift

Voluma, Volift en Volbella

Juvederm

Wat is Juvederm?

Juvederm is, net als Restylane en Perlane, een hyaluronzuur. Het is een zachte gel die met een zeer dun naaldje onder de huid wordt geïnjecteerd door een arts of medisch specialist. De hyaluronzuurgel vult lijntje en rimpels op, terwijl het hyaluronzuur binnenin vocht aantrekt en vasthoudt, voor een resultaat dat ongeveer twaalf maanden aanhoudt.

Veiligheid van Juvederm
Juvederm is een tijdelijke filler. Juvederm wordt vanzelf door het lichaam afgebroken en verdwijnt in zijn geheel. Hierdoor zijn de ongewenste effecten minimaal. De kans op een allergische reactie is zo klein dat vooraf testen niet nodig is. De behandeling is veilig, mits uitgevoerd door een ervaren arts die de strenge veiligheidsnormen in acht neemt.

Varianten Juvederm
Juvederm heeft verschillende varianten. De belangrijkste zijn:


De behandeling met Juvederm
Een behandeling met Juvederm duurt ongeveer 30 minuten. Door middel van verschillende injectietechnieken worden de lijnen en rimpels gevuld. Desgewenst kan de huid vooraf verdoofd worden met een verdovende crème (EMLA). Bij de behandeling van de lippen wordt de gehele lip verdoofd zodat de behandeling vrijwel pijnloos is. Het resultaat van een Juvederm-behandeling is direct na de behandeling zichtbaar.

Hoe reageert de huid na de behandeling?
Na een behandeling kan de huid op de injectieplek kort rood zien. Soms kunnen er blauwe plekken ontstaan. Deze kunt u desgewenst camoufleren na de behandeling. U kunt na uw behandeling meteen weer alles doen en u kunt uw huid direct weer behandelen zoals u dat gewend bent. Sporten en zonnebak worden de eerste dagen afgeraden. 

Resultaat van een behandeling met Juvederm
Het effect van de behandeling is direct na de injectie zichtbaar. Bij een behandeling van fijne lijntjes in het gezicht houdt het effect zes tot veertien maanden aan. Bij het vergroten van het volume van de lippen of een accentuering van de lipcontour is het resultaat zes tot tien maanden zichtbaar.

Zijn er speciale maatregelen nodig na de behandeling met Juvederm?
Niet echt, u kunt uw huid normaal verzorgen zoals u gewend bent. Bij een behandeling van de huid en de lippen moet u voor een optimaal resultaat de eerste dagen het behandelde gebied masseren. Dit verschilt echter per arts of specialist.

Gratis consultgesprek?

Een logische volgende stap

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Juvederm bij een liquid facelift of als uniek product voor slechts een of twee indicaties? Een volgende noodzakelijke stap is een adviesgesprek met een gespecialiseerde cosmetisch arts om de mogelijkheden te bespreken. U moet hiervoor een afspraak maken. Dit kan telefonisch via telefoonnummer 076 - 542 31 54 of u kunt het contactformulier invullen. Telefonisch zijn we maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur bereikbaar.

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Meer informatie