Kaaklijn verstrakken

Naarmate we ouder worden verslapt onze kaaklijn. Een slappe kaaklijn kan verschillende oorzaken hebben. Enerzijds ontstaat een slappe kaaklijn door een verslapte huid op de kaak. Dit komt door volumeverlies in de wangen en het verlies van stevigheid en elasticititeit in de huid. Hier heeft vrijwel iedereen mee te maken. Anderzijds zorgt het verlies van bot- en spiermassa ook voor een verslapte kaaklijn en, in een later stadium, voor hamsterwangen. Naarmate we ouder worden gaan de hangende mondhoeken over in een slappere kaaklijn en uiteindelijk blijven in veel gevallen de hamsterwangen over. Gelukkig kunnen we zowel de hangende mondhoeken, de slappe kaaklijn als ook de hamsterwangen behandelen met fillers of een chirurgische MACS-lift.

Ingevallen wangenKaaklijn verstrakken

Om uw slappe kaaklijn te verstrakken is het nodig om volume terug te brengen in het gezicht. Dit kan met fillers, ofwel vulmiddelen zoals Restylane, Radiesse en Juvederm. Uw wangen krijgen volume terug en een frissere uitstraling is het gevolg. Een MACS-lift kan een beter alternatief zijn. Hiervoor moet u een afspraak maken bij een van onze plastisch chirurgen. De cosmetisch arts zal dit met u bekijken.

Consult slappe kaaklijn

Wanneer u bij ons komt voor een vrijblijvend en gratis consult voor het verstrakken van de slappe kaaklijn heeft u altijd het consult met de behandelend cosmetisch arts.

Gratis consultgesprek?

Wilt u een vrijblijvend en gratis consultgesprek met een van onze gespecialiseerde cosmetisch artsen? Vul het contactformulier in of bel ons via 076 - 542 31 54. Dit kan maandag t/m zondag van 8.00 uur tot 22.00 uur.

Slappe kaaklijn

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Meer informatie