Kraaienpootjes

Kraaienpootjes of lachrimpels

De kraaienpootjes zijn een van de meest behandelde rimpels in het gezicht. Ze worden ook wel lachrimpels genoemd. Vaak worden de kraaienpootjes behandeld als onderdeel van de liquid facelift. Deze spiergerelateerde rimpeltjes rond de ogen zijn te behandelen met een Botuline toxine zoals Botox, Bocouture of Azzalure. Onze cosmetisch artsen zijn gespecialiseerd in deze behandeling, zij voeren deze behandeling dagelijks uit.

Kraaienpootjes verwijderen 

Om uw kraaienpootjes te verwijderen, verminderen of verzachten is het nodig om de spiertjes te ontspannen die voor deze rimpels zorgen. Dit kan niet met een filler, maar met een Botuline toxine. De kraaienpootjes verdwijnen of worden verzacht en een frissere blik zal het gevolg zijn. 

Let op: soms kan het nodig zijn om de diepe kraaienpootjes extra te behandelen met een filler. Dan worden de kraaienpootjes eerst behandeld met een Botuline toxine, om vervolgens nog een klein beetje op te vullen met een filler.

Consult kraaienpootjes

Wanneer u bij ons komt voor een vrijblijvend en kosteloos consult voor het verwijderen of verzachten van uw kraaienpootjes, dan heeft u altijd het consult met de cosmetisch arts die u ook gaat behandelen.

Gratis consultgesprek?

Wilt u een vrijblijvend en gratis consultgesprek met een van onze gespecialiseerde cosmetisch artsen? Vul het contactformulier in of bel ons via 076 - 542 31 54. Dit kan maandag t/m zondag van 8.00 uur tot 22.00 uur.

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Meer informatie