Lachrimpels

Lachrimpels
De lachrimpels zijn een van de meest behandelde rimpels in het gezicht. In dit geval bedoelen wij hiermee de kraaienpootjes bij de ogen. Vaak worden de lachrimpels behandeld als onderdeel van de liquid facelift. Deze spiergerelateerde rimpeltjes zijn vaak makkelijk te behandelen met een Botuline toxine zoals Botox, Bocouture of Azzalure. Onze cosmetisch artsen zijn gespecialiseerd in behandelingen vandelachrimpels. Zij voeren deze behandeling dagelijks uit.

Lachrimpels verwijderen 

Om uw lachrimpels te verwijderen of verzachten is het nodig om de spier te ontspannen die voor deze rimpel zorgt. Dit kan niet met een filler, maar met een Botuline toxine. Uw lachrimpels verdwijnen of worden verzacht en een frisse blik is het gevolg. U zult erg tevreden zijn met het resultaat van de behandeling.

Let op: soms kan het nodig zijn om met een filler hardnekkige lachrimpels op te vullen. Dan worden eerst de lachrimpels behandeld met een Botuline toxine, om vervolgens nog een klein beetje opgevuld te worden met een filler.

Consult lachrimpels

Wanneer u bij ons komt voor een vrijblijvend en kosteloos consult voor het verwijderen van uw lachrimpels, dan heeft u altijd het consult met de cosmetisch arts die u ook gaat behandelen.

Gratis consultgesprek?

Wilt u een vrijblijvend en gratis consultgesprek met een van onze gespecialiseerde cosmetisch artsen? Vul het contactformulier in of bel ons via 076 - 542 31 54. Dit kan maandag t/m zondag van 8.00 uur tot 22.00 uur.

Lachrimpels of kraaienpootjes

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Meer informatie