De liquid facelift behandeling

Een liquid facelift is een facelift zonder operatie. Bij een liquid facelift wordt er gebruik gemaakt van de beste en veiligste fillers en Botuline toxines voor een natuurlijk en langdurig resultaat! U huid wordt gelift en een frisser uiterlijk is het gevolg.

Consult

U heeft altijd het adviesgesprek met de behandelend arts

Voorafgaand aan een behandeling vindt er altijd een consult plaats. Tijdens een consult voor een liquid facelift gaat u in gesprek met de cosmetisch arts. Tijdens dit consult heeft u alle ruimte om vragen te stellen en staat persoonlijke aandacht centraal. De cosmetisch arts zal u alle informatie geven over de liquid facelift en de producten die hiervoor gebruikt worden. Daarnaast wordt ook het gewenste resultaat van deze natuurlijke facelift beproken. Vaak zal de daadwerkelijke behandeling op een ander moment ingepland worden, afhankelijk van de grootte van de behandeling. Een consultgesprek over de liquid facelift is gratis en geheel vrijblijvend. Meer over het consult leest u hier.

Behandeling

De facelift zonder operatie

Bij een liquid facelift worden er Botuline Toxines (Botox, Azzalure) en fillers (Restylane, PerlaneJuvederm en Radiesse) gebruikt. Dit gebeurt met kleine prikjes die niet tot nauwelijks voelbaar zijn. Voor de fillers worden veelal ook canules gebruikt, zodat de kans op blauwe plekken minimaal zal zijn. Dit wordt tijdens het consult al besproken.

Botuline toxines

Een Botuline Toxine zoals Botox en Azzalure zorgt ervoor dat expressierimpels verdwijnen door de spieren te ontspannen. Voorbeelden zijn de fronsrimpel, de kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Het resultaat van deze behandeling met Botuline toxines houdt drie tot zes maanden aan. Daarna kan de behandeling weer herhaald worden.

Fillers

Een filler zorgt voor volumeherstel of is geschikt om rimpels op te vullen. Het resultaat van een behandeling met fillers houdt zes tot achttien maanden aan. Dit is afhankelijk van de indicatie en het te gebruiken product. Na deze periode kan de behandeling gewoon herhaald worden. Er kan een lichte zwelling optreden na de behandeling, maar deze is na één of twee dagen weer verdwenen.Nazorg liquid facelift

Nauwelijks tot geen downtime

De nazorg bij een liquid facelift bestaat eigenlijk alleen uit een recovery creme die aangebracht wordt na de behandeling. Daarnaast krijgt iedereen die bij ons komt voor een liquid facelift mondelinge informatie mee over de nazorg. Ook krijgt elke cliënt een behandelingspaspoort mee waarin exact aangegeven staat bij welk gebied en met welke producten u bent behandeld. Na twee weken is het resultaat optimaal zichtbaar en zal er een nacontrole plaatsvinden. Tijdens deze nacontrole wordt het resultaat van de liquid facelift besproken met de cosmetisch arts. Wanneer u gedurende of na deze periode nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u te allen tijde contact opnemen met de kliniek. Voor meer informatie over de periode na de ingreep kunt u hier klikken.

Veiligheid producten

Enkel de beste en veiligste rimpelvullers en Botuline toxines

Voor de liquid facelift werken onze artsen alleen met de veiligste en best onderzochte producten die tevens een FDA-goedkeuring hebben. Een FDA-goedkeuring is een Amerikaanse goedkeuring en deze is veel strenger dan de Europese goedkeuring (CE-keurmerk). Alles over de veiligheid leest u hier.

Risico's en complicaties

Nauwelijks tot geen complicaties

Na elke medische en cosmetische behandeling kunnen complicaties ontstaan. Voordat u overgaat tot een liquid facelift is goede voorlichting essentieel. Ook een liquid facelift met Botuline toxines of fillers is en blijft een medische behandeling, hoe veilig en hoe klein de ingreep ook is. Op elke behandeling zijn alle regels van toepassing die wettelijk gelden in de geneeskunde. Meer over risico's en complicaties leest u hier.

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Meer informatie