De producten voor een liquid facelift

Voor een liquid facelift wordt er gebruik gemaakt van de beste en veiligste rimpelvullers en Botuline toxines. Deze producten zijn uitvoerig getest op veiligheid en langdurigheid en behoren tot de beste merken in de wereld. Tientallen miljoenen mensen gingen u voor bij het gebruik van Botox, Azzalure, Radiesse, Juvederm en Restylane.

Azzalure

De beste Botuline toxines met Botox

Azzalure

Azzalure is, net als Botox, een vorm van Botuline toxine. Het zorgt ervoor dat overactieve spieren die rimpels veroorzaken zich gaan ontspannen. Hierdoor gaat de huid zich ontspannen en zullen rimpels verminderen of verdwijnen.

Azzalure wordt gebruikt voor de liquid facelift en om expressierimpels te verminderen. Met Azzalure kunnen de kraaienpootjes, de fronsrimpel en voorhoofdsrimpels behandeld worden. Ook is het geschikt voor een behandeling aan de tandvleeslach, putjes in de kin, bunny lines en tandenknarsen. Ook migraine en overmatig zweten kunnen verholpen worden door middel van een behandeling met Azzalure. Het resultaat houdt ongeveer drie tot zes maanden aan.
Meer informatie over Azzalure vindt u hier.

Botox

De bekendste Botuline toxine in de wereld

Botox

Tegenwoordig is vrijwel iedereen bekend met de term Botox. Botox is een vorm van Botuline toxine. Botuline toxine is een eiwit dat de activiteit van de spieren vermindert. Botox zorgt ervoor dat de spieren zich ontspannen, de huid hierdoor gladder wordt en rimpels verdwijnen of verminderen.

Botox wordt gebruikt om expressierimpels te verminderen. Omdat Botox een veilig en effectief middel is om rimpels te verwijderen wordt Botox veel gebruikt voor de liquid facelift. Verder wordt dit onder andere gebruikt voor het behandelen van de fronsrimpel, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, overmatig zweten, bunny lines, putjes in de kin, tandvleeslach, tandenknarsen en migraine. Omdat Botox ervoor zorgt dat spieren zich gaan ontspannen is dit geen geschikt middel om lippen op te vullen. Dit wordt gedaan met een filler. Het resultaat blijft drie tot zes maanden zichtbaar.

Meer over Botox kunt u hier lezen.

Juvederm

Juvederm is uitermate geschikt voor de liquid facelift

JJuvederm uvederm is als hyaluronzuur uitermate geschikt voor het verzachten van rimpels en het herstellen van volume in het gezicht. Hyaluronzuur is van nature aanwezig in het lichaam. Echter verdwijnt de hyaluronzuurproductie naarmate we ouder worden. Hierdoor verliest de huid zijn elasticiteit. Juvederm vervangt het oorspronkelijke hyaluronzuur en vult rimpels en lippen op.

Er zijn verschillende soorten Juvederm: Juvederm Hydrate, Juvederm Volbella, Juvederm Voluma, Juvederm Volift, Juvederm Ultra Smile, Juvederm Ultra 2, Juvederm Ultra 3 en Juvederm Ultra 4. De verschillende soorten zijn geschikt voor verschillende soorten rimpels. 

Met Juvederm kunnen verschillende gebieden van het gezicht, handen en decollete behandeld worden. Ook wordt het gebruikt voor het opvullen van de lippen of het verbeteren van de lipcontouren. Juvederm is ook een uitstekend middel om volume te herstellen, afhangende mondhoeken te behandelen en littekens te verzachten. Daarnaast is het een uitstekend middel voor de liquid facelift.

Meer informatie over Juvederm kunt u hier vinden.

Radiesse

Radiesse - een veelgebruikte filler bij de liquid facelift

Radiesse voor een liquid faceliftRadiesse is een van de bekendste en veiligste rimpelvullers in de wereld. Het is een filler die de lichaamseigen collageenvorming stimuleert. Radiesse wordt in de loop van de tijd vanzelf afgebroken door het lichaam. De gel wordt dan vervangen door lichaamseigen collageen. De speciale gelmatrix van Radiesse zorgt ervoor dat het resultaat direct zichtbaar is en het resultaat lang aanhoudt, vaak langer dan twaalf maanden.

Radiesse is perfect om volume te herstellen en op rimpels op te vullen. Radiesse is geschikt voor het opvullen van de wangen en jukbeenderen, het opvullen van de neus-lippenplooi, het behandelen van afhangende mondhoeken en het verstrakken van de kaaklijn. Ook een neuscorrectie met fillers en een kinvergroting kunnen uitgevoerd worden door middel van Radiesse. Daarnaast is het ook uitermate geschikt voor de liquid facelift! 

Meer informatie over Radiesse kunt u hier vinden.

Restylane

Restylane en Perlane zijn veelgebruikte rimpelvullers voor de liquid facelift

Restylane voor de liquid faceliftRestylane is een hyaluronzuur die wordt gebruikt om het volume te herstellen en de structuur van de huid te verbeteren. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor en zorgt ervoor dat de huid vochtig en elastisch blijft. Naarmate we ouder worden neemt de hyaluronzuurproductie af en verliest de huid volume. Restylane kan in dit geval de natuurlijke hyaluronzuur vervangen. Het lichaam zal Restylane vanzelf langzaam afbreken.

Restylane is er in verschillende soorten: Restylane, Lip Refresh, Restylane Perlane, Restylane SubQ en Restylane Lip Volume. Iedere soort Restylane wordt gebruikt voor een ander soort behandeling.

Restylane is geschikt voor het verzachten van rimpels, het accentueren van gezichtscontouren, het creëren van vollere lippen, het verzachten van littekens en het verjongen van de huid. Het resultaat van Restylane houdt tot twaalf maanden aan, en met slechts één herhalingsbehandeling tot achttien maanden. Wereldwijd zijn er meer dan 20 miljoen behandelingen uitgevoerd met Restylane. 

Meer informatie over Restylane kunt u hier vinden.

Sculptra

Sculptra - niet gebruiken bij een liquid facelift

Sculptra

Sculptra is een afbreekbaar polymelkzuur dat verpakt is in hydrogel. Sculptra was in de jaren 90 een populair product dat gebruikt werd om volume in het gezicht te herstellen, de marionetlijnen te verminderen, de contouren van de kaaklijn te herstellen en rimpels in het decolleté te verjongen. Sculptra werd bekend door Conny Breukhoven (Vanessa). Echter, Sculptra wordt tegenwoordig niet veel meer gebruikt in verband met de complicaties die kunnen optreden.

Voor een liquid facelift wordt er niet langer gebruik gemaakt van Sculptra omdat er complicaties optreden bij het gebruik van dit product. Bij een liquid facelift wordt er dan ook geen gebruik meer gemaakt van Sculptra, maar wordt er de voorkeur gegeven aan Juvederm Voluma, Restylane of Radiesse.


Teosyal

Teosyal heeft niet onze voorkeur als rimpelvuller

Teosyal voor de liquid facelift

Teosyal is een biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur. Deze gel wordt bij een behandeling in kleine hoeveelheden aangebracht. Hierdoor worden rimpels opgevuld en kunnen contouren in het gezicht hersteld worden.

Voor een liquid facelift wordt er geen gebruik gemaakt van Teosyal. Onze cosmetisch artsen geven voor een hiervoor de voorkeur aan andere hyaluronzuren zoals Juvéderm en Restylane. Ook Radiesse is een filler die vaak gebruikt wordt bij een liquid facelift. Deze producten zijn beter onderzocht en blijven veelal langer zitten.

Stylage

Stylage heeft niet onze voorkeur als rimpelvuller

Stylage voor de liquid facelift

Stylage is een hyaluronzuurgel die rimpels op kan vullen en zorgt voor een gladde huid. Het resultaat van Stylage is onmiddellijk zichtbaar en geeft een kleine kans op roodheid en zwelling. Het resultaat van Stylage houdt ongeveer 9 tot 12 maanden aan.

Voor een liquid facelift wordt er steeds minder gebruik gemaakt van Stylage omdat de artsen de voorkeur geven aan de andere hyaluronzuren zoals Juvederm, Restylane, Radiesse en Juvederm Voluma. 

Belotero

Belotero heeft niet onze voorkeur bij de liquid facelift

Belotero voor de liquid facelift

Belotero is een rimpelvuller op basis van hyaluronzuur. Belotero is geschikt voor het behandelen van fijne tot diepe rimpels, voor hydratatie van de huid en volumeherstel in het gezicht. Het resultaat van de behandeling met Belotero is direct zichtbaar en houdt ongeveer 12 tot 18 maanden aan. Belotero wordt vanzelf weer door het lichaam afgebroken.

Er zijn verschillende soorten Belotero: Belotero Soft, Belotero Balance en Belotero Intense. De verschillende soorten Belotero zijn geschikt voor fijne, matige en diepere rimpels in het gezicht. Belotero is geschikt voor het behandelen van de kraaienpootjes, de fronsrimpel, rokerslijntjes, het opvullen van de lippen en het herstellen voor volume. Onze artsen geven de voorkeur aan de hyaluronzuren Juvederm en Restylane en de volumizer Radiesse.

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Meer informatie