Marionetlijnen verminderen of verwijderen

Hangende mondhoeken

Marionetlijnen zijn een gevolg van het ouder worden. Ze zorgen ervoor dat je continue ontevreden of bozig kijkt en dat is vervelend voor veel mensen. Gelukkig is er wat aan te doen met Botuline toxines of fillers, afhankelijk van de oorzaak van de hangende mondhoeken. 

Marionetlijnen door spierwerking

Wanneer uw marionetlijnen veroorzaakt worden doordat uw spieren de mondhoekjes naar beneden trekken, dan kan deze spieractiviteit worden verminderd of verzacht met een Botuline toxine zoals Botox, Azzalure of Bocouture. De spier wordt ontspannen en de mondhoeken worden gelift. Een mooie behandeling met een groots effect.

Marionetlijnen door volumeverlies

Marionetlijnen kunnen in soms met Botox worden behandeld. Echter, vaker worden marionetlijnen veroorzaakt door volumeverlies in het gezicht. Collageenverlies en vet wat uit de diepere huidlagen verdwijnt zorgen ervoor dat de mondhoeken gaan hangen. De zwaartekracht maakt dit alleen nog maar erger. Door dit volumeverlies tegen te gaan kun je de marionetlijnen goed behandelen. Dit kan met fillers, ofwel vulmiddelen, zoals Restylane, Radiesse en Juvederm.

Consult marionetlijnen

Wanneer u bij ons komt voor een vrijblijvend en kosteloos consult voor het behandelen van de marionetlijnen ten behoeve van de liquid facelift, dan heeft u altijd het consult met de cosmetisch arts die u ook gaat behandelen.

Gratis consultgesprek?

Wilt u een vrijblijvend en gratis consultgesprek met een van onze gespecialiseerde cosmetisch artsen? Vul het contactformulier in of bel ons via 076 - 542 31 54. Dit kan maandag t/m zondag van 8.00 uur tot 22.00 uur.

Marionetlijnen

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Meer informatie