Neuslippen plooi

Naarmate de jaren vorderen, worden de lijnen tussen neus en mondhoek dieper en ontstaat een diepere neus-lippenplooi (nasolabiale plooi). Uw gezicht gaat er wat vermoeider en zorgelijker uitzien. Met behulp van een tijdelijkefiller ofinjectable kan de plooi tussen uw lippen en mond verminderen en zult u weer een frisse blik hebben.


Neus-lippenplooi verwijderen 

Een behandeling aan de neus-lippenplooi wordt vaak uitgevoerd met Radiesse of een hyaluronzuur. De behandeling is pijnloos en de injecties zullen alleen licht prikkelend aanvoelen. De cosmetisch arts spuit tijdens de behandeling de vloeistof met verdovingsmiddel voorzichtig onder de huid. Na de behandeling is het mogelijk dat u last hebt van lichte zwellingen en blauwe plekken. Om deze te verbergen kunt u een camouflagestift gebruiken. Daarnaast wordt het aangeraden om te koelen.

Consult neus-lippenplooi

Wanneer u bij ons komt voor een vrijblijvend en kosteloos consult voor het opvullen van de neus-lippenplooi ten behoeve van de liquid facelift heeft u altijd het consult met de cosmetisch arts die u ook gaat behandelen.

Gratis consultgesprek?

Wilt u een vrijblijvend en gratis consultgesprek met een van onze gespecialiseerde cosmetisch artsen? Vul het contactformulier in of bel ons via 076 - 542 31 54. Dit kan maandag t/m zondag van 8.00 uur tot 22.00 uur.

Nasolabiale plooi

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Meer informatie