Lees hier het laatste nieuws over de liquid facelift

Lees hier het laatste nieuws over de liquid facelift. De laatste ontwikkelingen, interessante artikelen en actualiteiten in de media over de liquid facelift.

Een liquid facelift, klassieke facelift, mini facelift, s-lift of MACS-lift?

02 maart 2015

Faceliften zijn erg populair. Bij de drogist zijn er ongelofelijk veel facelift crèmes te vinden die je gezicht zouden liften. Ook lijkt er een nieuwe trend te zijn: facelift tape. Een soort plakband waarmee je je gezicht zou kunnen liften.

Wil je echter voor kwaliteit gaan, zijn er verschillende soorten faceliften.

Liquid facelift
Als eerst is er de liquid facelift. De liquid facelift is een facelift zonder operatie. De liquid facelift wordt uitgevoerd met behulp van fillers en injectables. De cosmetisch arts zal gebruik maken van Botuline toxine (Botox, Azzalure, Bocouture) en/of fillers (Restylane, Juvéderm, Emervel, Stylage, Radiesse, Sculptra). Met behulp van deze producten wordt er volume in het gezicht hersteld en zullen rimpels rimpels verminderd worden. Een ingevallen gezicht krijgt haar jeugdige uitstraling weer terug, en dat alles met behulp van een paar prikjes. Het resultaat van een liquid facelift blijft 12 tot 18 maanden zichtbaar. De behandeling kan na deze periode probleemloos herhaald worden.


Mini-facelift en S-lift
De mini-facelift en de S-lift zijn bijna identiek. Bij beide faceliften wordt er vanaf de voorkant van het oor een klein sneetje gemaakt, die doorloopt tot de haargrens. Hier wordt de huid een beetje los gemaakt en strak getrokken. Vervolgens wordt het overtollig huid weggenomen. Echter zijn deze operaties maar weinig effectief gebleken. Doordat er maar een klein beetje huid weggenomen wordt en er niets wordt gedaan met het onderhuidse weefsels, is het resultaat van een mini-facelift of S-lift vaak snel weer verdwenen.

Klassieke facelift
De klassieke facelift levert al meer resultaat op. De ingreep start met een klein sneetje vanaf de voorkant van het oor naar de achterkant van het oor, via de oorlel. Daarna wordt de huid los gemaakt en strak getrokken. Ook kan ervoor gekozen worden om de spierlaag die onder de huid zit vrij te maken en deze aan te trekken. Een groot nadeel van de klassieke facelift is dat je kunt zien dat iemand behandeld is. En een zichtbare facelift is een mislukte facelift. Het resultaat dienst juist natuurlijk te zijn.

MACS-lift
De MACS-lift staat voor Minimal Access Crainial Suspension Lift. Bij een MACS-lift wordt er aan de voorkant van het oor een kleintje sneetje gemaakt. Via dit sneetje zal de arts het onderhuidse weefsel behandelen. Het weefsel wordt naar boven bevestigd met behulp van drie draadjes. Indien nodig zal er overtollig huid weggenomen worden. De MACS-lift is de populairste facelift met behulp van een operatie, maar vaak wordt er een combinatie van verschillende faceliften toegepast. Een consult is altijd erg belangrijk om te bepalen welke soort aanpak er uitgevoerd zal worden. Elke cliënt moet namelijk kunnen genieten van een langdurig resultaat.

Interesse in een facelift of liquid facelift? Vul het contactformulier in of bel naar 076 - 542 31 54. 

Terug

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Meer informatie

Laatste nieuws


Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken.

Eindelijk: de overheid, ofwel Minister Edith Schippers van Volksgezondheid, heeft een slogan laten ontwikkelen die moet waarschuwen tegen...

Lees verder

Botox en lippen?

Lippen opvullen met Botox?  Vaak krijgen wij de vraag: "Hoeveel Botox heb ik in mijn lippen nodig?" en "Kan Botox ook in de lippen ...

Lees verder

Kies voor een facelift zonder operatie

Als u ouder wordt, verandert de uitstraling van uw gezicht. Dit komt onder andere omdat het menselijk lichaam vanaf het 25ste levensjaar ...

Lees verder

Nadelen fillers

Er wordt vaak gedacht dat alles wat in het gezicht wordt geïnjecteerd, Botox is. Dit is echter een misverstand. Een filler is nameli...

Lees verder