Dé kliniek voor een liquid facelift

Drie gespecialiseerde artsen voor de liquid facelift

NVCGWij zijn gespecialiseerd in de liquid facelift. Drie zeer ervaren cosmetisch artsen behandelen dagelijks mannen en vrouwen met een liquid facelift. Onze BIG-geregistreerde artsen werken hiervoor met de beste en veiligste producten. Onze artsen zijn ook gecertificeerde leden van de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.

De cosmetisch artsen

Binnen onze kliniek zijn er drie cosmetisch artsen werkzaam die dagelijks cliënten behandelen met een liquid facelift. Een van hen is ook trainer voor de bekende en veiligste merken Restylane, Juvederm, Botox en Azzalure. U krijgt dus de beste artsen voor uw behandeling.
Drs.  Arthur Ludlage
Drs. Arthur Ludlage is trainer van Galderma (Restylane en Azzalure) en bezoekt congressen om zijn vaardigheden bij te houden. Ook geeft hij workshops aan andere artsen, dermatologen en plastisch chirurgen waarbij hij werkt met Restylane en Azzalure.


Drs. Marsha Wichers

Cosmetisch arts Marsha Wichers gaat enkel voor natuurlijke resultaten. De omgeving van een cliënt moet niet kunnen zien dat iemand behandeld is, maar wel opmerken dat die persoon er uitgerust en fris uitziet. 


Elizia SoaresCosmetisch arts Elizia Soares vindt het belangrijk om samen met de cliënt tot een realistisch plan te komen waarbij de 'natural look' centraal staat. Het uiterlijk van de cliënt moet aansluiten op het innerlijk


Liquid facelift ervaringen

Wanneer u een ervaring heeft met een liquid facelift of benieuwd bent naar ervaringen van anderen kunt een kijkje nemen op kliniekervaringen.nl, Facebook, ietsmooier.nl en Google+. Hier plaatsen cliënten geheel vrijwillig een ervaring over de behandeling die zij hebben ondergaan.

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Meer informatie