De toepassing van Perlane bij uw liquid facelift

De grote zus van Restylane

Wat is Perlane?
Perlane is hetzelfde als Restylane, alleen is de gel van Perlane wat dikker, omdat het geshhikt is voor diepere lijnen en rimpels. Retylane Perlane is binnen de markt van de fillers een van de bekendste producten die er zijn. Deze tijdelijke rimpelvuller is een van de dikkere varianten van Restylane. Naast Perlane bestaan onder andere:

  • Restylane, voor de lippen en behandeling van het gebied rond de lippen. Restylane is ook geschikt voor fijne tot middelmatige rimpels.
  • Restylane Vital, voor hydratatie van de huid, waardoor de structuur en elasticiteit van de huid wordt verbeterd. Ook fijne lijntjes op de wangen of de handen en decollete zijn ideaal om te behandelen met Restylane Vital.
  • Restylane SubQ, voor volumeverlies

Veiligheid van Perlane
Perlane wordt al vanaf 1996 gebruikt als rimpelvuller in de cosmetische chirurgie en er zijn wereldwijd al meer dan 20 miljoen behandelingen uitgevoerd door artsen en medisch specialisten. Doordat Perlane vanzelf door het lichaam wordt afgebroken en dus in zijn geheel weer verdwijnt uit het lichaam, zijn ongewenste effecten te verwaarlozen. De kans op een allergische reactie bij Perlane is dusdanig klein dat vooraf testen niet nodig is. De behandeling is veilig, mits uitgevoerd door een ervaren arts of specialist die de strenge veiligheidsnormen in acht neemt.

De behandeling met Perlane
Een behandeling met Perlane duurt ongeveer 20 minuten, afhankelijk van de indicatie in het gezicht. Door middel van verschillende injectietechnieken worden de diepere lijnen opgevuld. Desgewenst kan de huid vooraf verdoofd worden met EMLA-crème (verdovende creme). Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar.

Hoe reageert de huid na de behandeling?
Na een behandeling kan de huid even wat rood zien. Ook kunnen er wat blauwe plekjes ontstaan. Deze blauwe plekjes kunt u desgewenst camoufleren. De kans op blauwe plekken is echter klein, daar er gebruik gemaakt wordt van canules. U kunt na de Perlane-behandeling meteen weer alles doen en u kunt uw huid direct weer behandelen zoals u dat gewend bent. Zonnebank en sporten wordt de eerste dagen afgeraden.

Resultaat van een behandeling met Perlane
Het effect van een behandeling is direct zichtbaar. Bij de behandeling van diepe lijnen in het gezicht houdt het effect tien tot twaalf maanden. Dit verschilt echter per persoon. 

Zijn er speciale maatregelen nodig na de behandeling met Perlane?
U kunt uw huid op de normale manier verzorgen. Bij behandeling van de huid en de lippen moet u voor een optimaal resultaat de eerste dagen het behandelde gebied masseren.

Perlane en de liquid facelift
Perlane is een veelgebruikt middel bij de liquid facelift. Perlanee wordt dan veel gecombineerd met Restylane, Radiesse, Juvederm en Botox of Azzalure.

Waarom zou u voor Restylane kiezen?
Perlane zorgt voor langdurige resultaten, is ontzettend veilig en is al meer dan 20 miljoen keer gebruikt in de wereld. Tenslotte zorgt de unieke technologie van Perlane voor een sterk liftend vermogen.

Gratis consultgesprek?

Een logische volgende stap

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Perlane bij een liquid facelift of als uniek product voor slechts een of twee indicaties? Een volgende noodzakelijke stap is een adviesgesprek met een gespecialiseerde cosmetisch arts om de mogelijkheden te bespreken. U moet hiervoor een afspraak maken. Dit kan telefonisch via telefoonnummer 076 - 542 31 54 of u kunt het contactformulier invullen. Telefonisch zijn we maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur bereikbaar.

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Meer informatie