De toepassing van Radiesse bij uw liquid facelift

Radiesse, de volumefiller

Radiesse behandeling

Wat is Radiesse?

Radiesse is een tijdelijke filler die wereldwijd veel toegepast wordt. In tegenstelling tot de hyaluronzuren Restylane en Perlane is Radiesse een Calciumhydroxylapatiet. Dit is een lichaamseigen stof die in tanden en botten voorkomt en in het verleden veel gebruikt werd als weefselmarkeerder.  
Radiesse bestaat uit een gel met kleine calciumfosfaat partikeltjes en werkt op twee manieren als vulmiddel. Enerzijds zorgt de gel waaruit Radiesse bestaat voor een direct resultaat van de rimpel- of volumebehandeling. Anderzijds zorgen de Radiesse-partikeltjes voor collageenvorming, wat een langdurig resultaat tot gevolg kan hebben. hieronder vindt u een afbeelding van de werkwijzeRadiesse werkwijze

Waarvoor wordt Radiesse gebruikt?

Radiesse is een veilige en effectieve behandeling voor volumeherstel van de jukbeenderen, het opvullen van ingevallen wangen, het verzachten van de neuslippen-plooi en marionetlijnen en voor het creëren van een strakkere kaaklijn. Ook kan Radiesse gebruikt worden voor een ‘liquid facelift’. Radiesse wordt binnen drie maanden door het lichaam afgebroken. Het resultaat blijft echter bij de meeste mensen twaalf tot achttien maanden zichtbaar. Het is niet geschikt voor de fijne lijntjes en rimpels of voor het opvullen van de lippen. Hiervoor kan beter een hyaluronzuur gebruikt worden.

Veiligheid van Radiesse
Radiesse is een van de veiligste fillers in de wereld. Het heeft een aantal zeer veilige eigenschapppen:

  • Radiesse bestaat uit biocompatibele materialen die al ruim 20 jaar in de medische wereld worden gebruikt en hun effectiviteit hebben bewezen;
  • Het is niet nodig om een allergietest te doen voor een Radiesse-behandeling, omdat de onderdelen van Radiesse uit lichaamseigen stoffen bestaan;
  • Klinische onderzoeken door de jaren heen hebben aangetoond dat Radiesse een zeer hoog veiligheidsprofiel heeft, effectief is en uitstekend wordt verdragen;
  • Wereldwijd zijn er al meer dan vijf miljoen injectiespuiten Radiesse gebruikt voor esthetische behandelingen aan het gezicht;
  • Radiesse kan veilig worden gebruikt in combinatie met andere fillers en Botuline toxines, zoals Restylane, Juvederm, Botox, Azzalure en Emervel.

De behandeling met Radiesse
Een behandeling met Radiesse duurt 20-30 minuten. Radiesse wordt net onder de huid ingebracht door middel van kleine injectienaaldjes of canules. De plaats van injecteren is van groot belang voor de collageenvorming. Radiesse moet in de huidlaag worden geïnjecteerd waar de fibroblasten actief zijn (in de dermis). Vandaar dat Radiesse door een ervaren arts of specialist moet worden toegepast. De prikjes kunnen op sommige plaatsen wat gevoelig zijn, daarom kunt u van tevoren lokaal worden verdoofd of kan er gekozen worden voor een verdovende crème. Veelal wordt Radiesse vooraf gemixt met een verdovingsvloeistof. 

Hoe reageert de huid na de behandeling?
Na een behandeling met Radiesse kan de huid even wat rood zien. Ook kan er een kleine blauwe plek ontstaan. Deze kunt u desgewenst camoufleren. De kans op blauwe plekken is echter klein, daar er gebruik gemaakt wordt van canules. U kunt na de behandeling met Radiesse meteen weer alles doen en u kunt uw huid direct weer behandelen zoals u dat gewend bent. 

Resultaat van een behandeling met Radiesse
Het effect van de Radiesse-behandeling is direct zichtbaar en houdt twaalf tot achttien maanden aan. Het is altijd goed om een controleafspraak te maken na acht tot tien maanden bij uw behandelend arts.

Zijn er speciale maatregelen nodig na de behandeling met Radiesse?
U kunt uw huid op de normale manier verzorgen. Bij behandeling van de huid en de lippen moet u voor een optimaal resultaat de eerste dagen het behandelde gebied masseren.

Radiesse en de liquid facelift
Radiesse is een veelgebruikt middel bij de liquid facelift. Radiesse wordt dan veel gecombineerd met een hyaluronzuur als Perlane, Emervel of Juvederm. Ook omdat Radiesse niet geschikt is voor fijne lijntjes en lippen.

Waarom zou u voor Radiesse kiezen?
Radiesse zorgt voor een langdurig resultaat, is ontzettend veilig en is al meer dan vijf miljoen keer gebruikt in de wereld. Tenslotte zorgt de unieke technologie van de gel voor een sterk liftend vermogen.

Radiesse

Gratis consultgesprek?

Een logische volgende stap

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Radiesse bij een liquid facelift of als uniek product voor slechts een of twee indicaties? Een volgende noodzakelijke stap is een adviesgesprek met een gespecialiseerde cosmetisch arts om de mogelijkheden te bespreken. U moet hiervoor een afspraak maken. Dit kan telefonisch via telefoonnummer 076 - 542 31 54 of u kunt het contactformulier invullen. Telefonisch zijn we maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur bereikbaar.

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Meer informatie