De toepassing van Restylane bij uw liquid facelift

Restylane, wereld's bekendste filler

Restylane

Wat is Restylane?

Restylane is binnen de fillermarkt de bekendste filler die er is in de wereld. Deze tijdelijke rimpelvuller is verkrijgbaar in diverse varianten, die geschikt zijn voor verschillende indicaties in het gezicht, te weten:

  • Restylane, voor de lippen en behandeling van het gebied rond de lippen. Restylane is ook geschikt voor fijne tot middelmatige rimpels;
  • Perlane, voor de diepere plooien en rimpels, zoals de neuslippenlijn of mondhoeken;
  • Restylane Vital, voor hydratatie van de huid, waardoor de structuur en elasticiteit van de huid wordt verbeterd. Ook fijne lijntjes op de wangen of de handen en decollete zijn ideaal om te behandelen met Restylane Vital. 

Veiligheid van Restylane
Restylane wordt al vanaf de negentiger jaren gebruikt als rimpelvuller in de cosmetische chirurgie en er zijn wereldwijd al meer dan 20 miljoen behandelingen uitgevoerd door artsen en medisch specialisten. Doordat Restylane vanzelf door het lichaam wordt afgebroken en dus in zijn geheel weer uit het lichaam verdwijnt, zijn ongewenste effecten te verwaarlozen. De kans op een allergische reactie is dusdanig klein dat vooraf testen niet nodig is. De behandeling is veilig, mits uitgevoerd door een ervaren arts of specialist die de strenge veiligheidsnormen in acht neemt.

De behandeling met Restylane
Een behandeling met Restylane® duurt ongeveer een half uurtje, afhankelijk van de indicatie. Door middel van verschillende injectietechnieken worden de fijne rimpeltjes of lippen gevuld. Desgewenst kan de huid vooraf verdoofd worden met EMLA-crème (verdovende creme). Bij behandeling van de lippen wordt de gehele lip verdoofd zodat de behandeling vrijwel pijnloos is. Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar.

Hoe reageert de huid na de behandeling?
Na een behandeling kan de huid even wat rood zien. Ook kan er een kleine blauwe plek ontstaan. Deze kunt u desgewenst camoufleren. De kans op blauwe plekken is echter klein, daar er gebruik gemaakt wordt van canules. U kunt na de behandeling meteen weer alles doen en u kunt uw huid direct weer behandelen zoals u dat gewend bent. 

Resultaat van een behandeling met Restylane
Het effect van de Restylane-behandeling is direct zichtbaar. Bij behandeling van fijne lijntjes in het gezicht houdt het effect zes tot veertien maanden aan. Bij het opvullen van de lippen of een accentuering van de lipcontour is het resultaat zes tot tien maanden zichtbaar.

Zijn er speciale maatregelen nodig na de behandeling met Restylane?
U kunt uw huid op de normale manier verzorgen. Bij behandeling van de huid en de lippen moet u voor een optimaal resultaat de eerste dagen het behandelde gebied masseren.

Restylane en de liquid facelift
Restylane is een veelgebruikt middel bij de liquid facelift. Restylane wordt dan veel gecombineerd met Radiesse, Perlane en Botox of Azzalure.

Waarom zou u voor Restylane kiezen?
Restylane zorgt voor langdurige resultaten, is ontzettend veilig en is al meer dan 20 miljoen keer gebruikt in de wereld. Tenslotte zorgt de unieke technologie van de gel voor een sterk liftend vermogen.

Restylane

Gratis consultgesprek?

Een logische volgende stap

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Restylane bij een liquid facelift of als uniek product voor slechts een of twee indicaties? Een volgende noodzakelijke stap is een adviesgesprek met een gespecialiseerde cosmetisch arts om de mogelijkheden te bespreken. U moet hiervoor een afspraak maken. Dit kan telefonisch via telefoonnummer 076 - 542 31 54 of u kunt het contactformulier invullen. Telefonisch zijn we maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur bereikbaar.

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Meer informatie