Rokerslijntjes - rimpels bovenlip

Rimpels bovenlip

Een gevolg van het ouder worden is het ontstaan van rokerslijntjes, ofwel verticale rimpels bij de bovenlip. De één stoort zich hier meer aan dan de ander. Gelukkig bieden fillers de oplossing. 

Rimpels bovenlip behandelen

Om uw rokerslijnen of rimpels van uw bovenlip te behandelen is het nodig om de verticale lijnen op te vullen. Dit kan gedeeltelijk met fillers zoals Restylane, Radiesse en Juvederm. Uw rimpels worden opgevuld en een frissere uitstraling is het gevolg.

Let er wel op dat het niet altijd mogelijk is om de rimpels op uw bovenlip helemaal op te vullen. Dan is vaak een huidbehandeling bij de huidtherapeuten noodzakelijk. De cosmetisch arts zal dit met u bespreken.

Consult rokerslijnen

Wanneer u bij ons komt voor een vrijblijvend en kosteloos consult voor het opvullen van de rokerslijnen ten behoeve van de liquid facelift, dan heeft u altijd het consult met de cosmetisch arts die u ook daadwerkelijk gaat behandelen.

Gratis consultgesprek?

Wilt u een vrijblijvend en gratis consultgesprek met een van onze gespecialiseerde cosmetisch artsen? Vul het contactformulier in of bel ons via 076 - 542 31 54. Dit kan maandag t/m zondag van 8.00 uur tot 22.00 uur.

900

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Meer informatie