Veilige injectables bij een liquid facelift

Enkel de beste en veiligste rimpelvullers en Botuline toxines

Er zijn verschillende soorten vulmiddelen die gebruikt kunnen worden bij een liquid facelift:  

Hyaluronzuren

Hyaluronzuur is een huideigen stof die van nature in het lichaam, te weten de huid, voorkomt. Hyalurozuren nemen water op en zorgen zo voor volume in het gelaat. Voorbeelden hiervan zijn Restylane, Juvederm en Perlane.

Collageenstimulerende fillers

De naam zegt het eigenlijk al. De collageenstimulerende fillers hebben bestanddelen die de collageenaanmaak in het lichaam stimuleren. Er bestaan twee fillers die de collageen aanmaken, Sculptra en Radiesse. Onze artsen werken enkel met Radiesse. Radiesse geeft namelijk een direct resultaat en is veiliger dan Sculptra. Met Sculptra moet je een aantal behandelingen uitvoeren voordat je een resultaat hebt en de kans op complicaties (bultvorming) is redelijk groot bij Sculptra. Twee belangrijke redenen om enkel Radiesse te gebruiken voor de liquid facelift als collageenstimulerende filler.

Permanente fillers

Voor cosmetische behandelingen zijn permanente fillers verboden. Permanente fillers kunnen tot complicaties leiden en worden daarom ten zeerste afgeraden! Voorbeelden zijn siliconenolie, Artecol en Bio-Alcemid.

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Meer informatie