Voorhoofdsrimpels

Voorhoofdsrimpels

Voorhoofdsrimpels of voorhoofdslijnen ontstaan door het veelvuldig optrekken van de wenkbrauwen (verbaasd kijken). Naarmate je ouder wordt zullen deze horizontale lijnen steeds duidelijker zichtbaar worden en dieper worden. Gelukkig is hier iets aan te doen met een Botuline toxine zoals Botox, Azzalure en Bocouture. De voorhoofdsrimpels zullen verdwijnen, verzachten of verminderen, afhankelijk van uw wensen. Vaak wordt deze behandeling gecombineerd met een zeer fijne wenkbrauwlift, waardoor de wenkbrauw aan de zijkant iets omhoog komen. Het resultaat is een zichtbaargladdere huid en jongere uitstraling.

Voorhoofdsrimpels verwijderen 

Om uw voorhoofdsrimpels of voorhoofdslijnen te verwijderen of te verzachten is het nodig om de spier te ontspannen die voor deze rimpel zorgt. Dit kan dus niet met een filler, maar met een Botuline toxine. Uw horizontale lijnen verdwijnen of worden verzacht en een frissere blik is het gevolg.  

Let op: soms kan het nodig zijn om met een filler hardnekkige lijnen op te vullen. Dan worden eerst de voorhoofdslijnen behandeld met een Botuline toxine, om vervolgens nog een klein beetje opgevuld te worden met een filler. In dit geval Restylane of Juvederm.

Consult voorhoofdsrimpels

Wanneer u bij ons komt voor een gratis en vrijblijvend consult voor het verwijderen of verminderen van de voorhoofdsrimpels, dan heeft u altijd het consult met de cosmetisch arts die u ook gaat behandelen.

Gratis consultgesprek?

Wilt u een vrijblijvend en gratis consultgesprek met een van onze gespecialiseerde cosmetisch artsen? Vul het contactformulier in of bel ons via 076 - 542 31 54. Dit kan maandag t/m zondag van 8.00 uur tot 22.00 uur.

Voorhoofdslijnen

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Meer informatie