Wangen opvullen

Wangen


Ingevallen wangen kunnen verschillende oorzaken hebben. Gewichtsverlies, veroudering en een snel metabolisme zijn de meest voorkomende oorzaken van ingevallen wangen. De huid bij de wangen verliest volume, waardoor uw gezicht een vermoeidere uitstraling kan krijgen. Gelukkig kunnen we hier tegenwoordig iets aan doen met fillers, ofwel vulmiddelen. Om een frissere, jongere blik te krijgen biedt een behandeling met fillers een mooie en veilige oplossing. Wanneer uw ingevallen wangen het gevolg zijn van een snel metabolisme vormen fillers niet altijd de beste oplossing. De kans dat de filler versneld wordt afgebroken is dan aanwezig.

Ingevallen wangenIngevallen wangen opvullen

Om uw wangen op te vullen is het nodig om volume terug te brengen in het gezicht. Dit kan met fillers, ofwel vulmiddelen zoals Restylane, Radiesse en Juvederm. Uw wangen krijgen volume terug en een frissere uitstraling is het gevolg.

Consult wangen opvullen

Wanneer u bij ons komt voor een gratis en vrijblijvend consult voor het opvullen van de wangen ten behoeve van de liquid facelift, dan heeft u altijd het consult met de cosmetisch arts die u ook gaat behandelen.

Gratis consultgesprek?

Wilt u een vrijblijvend en gratis consultgesprek met een van onze gespecialiseerde cosmetisch artsen? Vul het contactformulier in of bel ons via 076 - 542 31 54. Dit kan maandag t/m zondag van 8.00 uur tot 22.00 uur.

Wangen opvullen

Contact opnemen

Maak een afspraak
Of bel ons: 076 - 542 31 54
Maandag t/m zondag
van 8h00 tot 22h00
Stel een vraag
Meer informatie